Ασύρματη φόρτιση για τα κινητά iPhone 8

Τα δύο ολοκαίνουρια μοντέλα που παρουσίασε η Apple το Σεπτέμβριο, το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus, διαθέτουν πλάτη από γυαλί κάτι που δίνει δυνατότητα για την ασύρματη φόρτιση τους. Η νέα αυτή τεχνολογία επιτρέπει να φορτίζει γρήγορα η μπαταρία χωρίς τη χρήση καλωδίων που πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας. Απλά τοποθετείτε το κινητό στην ειδική βάση φόρτισης και αυτό φορτίζει. Τα iPhone8 και το iPhone8 Plus διαθέτουν πολύ γρήγορη φόρτιση για το μισό της μπαταρίας τους. Ένα πολύ χρήσιμο τεχνολογικό επίτευγμα για κάποιον που θέλει να φορτίσει γρήγορα το smartphone του.

 

Το καλύτερο για να γεμίσετε τη μπαταρία του iPhone 8 ή iPhone 8 Plus σας είναι αυτό να τοποθετείτε στην ασύρματη βάση φόρτισης όταν είναι κλειστό. Έχει βρεθεί πως με τον τρόπο αυτό η φόρτιση γίνεται γρηγορότερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η επιφάνεια από γυαλί του iPhone 8 κάνει την επανάσταση δίνει τη δυνατότητα για ασύρματη φόρτιση στο Air power και σας επιτρέπει να φορτίσετε το κινητό σας όπου και αν βρίσκεστε. Απλά τοποθετείτε το iPhone 8 πάνω στην επιφάνεια που θα βρείτε σε αεροδρόμιο, ξενοδοχείο, εστιατόριο, καφετέρια ή οπουδήποτε αλλού. Τόσο απλά και εύκολα, χωρίς καλώδια και πρίζες! Αδράξτε την ευκαιρία που σας δίνει η Apple και αποκτήστε ένα από τα καινούρια μοντέλα του iPhone8 και γίνετε οι πρωτοπόροι της νέας τεχνολογίας της ασύρματης φόρτισης.

Similar Posts