Αυτό που ενδιαφέρει πολλούς επίδοξους αγοραστές του καινούριου iPhone 8 και iPhone8 Plus της Apple είναι η τιμή στην οποία μπορεί να το προμηθευτεί κανείς στην ελληνική αγορά. Κάνοντας μια μικρή έρευνα τόσο σε φυσικά καταστήματα όσο και στο διαδίκτυο θα δούμε πως το κόστος είναι παραπλήσιο σχεδόν σε όλα τα καταστήματα.

Το iPhone8 είναι πιο οικονομικό σε σχέση με το iPhone8 Plus και αυτό συμβαίνει λόγω των χαρακτηριστικών του. Ρίχνοντας μια απλή ματιά στα χαρακτηριστικά και των δύο αυτών μοντέλων θα διαπιστώσουμε πως το iPhone 8 Plus είναι σαφώς μεγαλύτερο από το απλό iPhone 8. Οι βασικές διαφορές τους οι οποίες αντικατοπτρίζονται και στο κόστος αφορούν κυρίως το μέγεθος της οθόνης (ίντσες) και της μπαταρίας. Η μεγαλύτερη μπαταρία επιτρέπει στον χρήστη να μιλάει και να χρησιμοποιεί το κινητό για περισσότερη ώρα ενώ μια μεγάλη οθόνη δίνει άλλη διάσταση σε όλες τις εργασίες που έχουν να κάνουν με αυτή.

Χαρακτηριστικά όπως η μνήμη – memory, η κάμερα και το zoοm παραμένουν σταθερά και δεν επηρεάζουν τη διαφορά τιμής των δύο μοντέλων της Apple. Ακόμα το κόστος του δεν έχει να κάνει με το χρώμα, σε αντίθεση με ότι πιστεύουν πολλοί. Έτσι είτε επιλέξετε χρυσό-ροζ, διαστημικό γκρι ή ασημί η τιμή θα είναι η ίδια. Σε περίπτωση όμως που θελήσετε να αγοράσετε κάποιο αξεσουάρ της Apple για το iPhone8  σας τότε θα πρέπει να υπολογίσετε ένα κοστολόγιο λίγο μεγαλύτερο.

Αρκετοί είναι αυτοί που στην αναζήτηση για ένα φθηνό iPhone 8 και iPhone 8 Plus βρίσκονται σε αδιέξοδο μιας και ανακαλύπτουν ότι οι τιμές σε καταστήματα σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Βόλο, Ρέθυμνο, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο Κρήτης, Λάρισα και Γλυφάδα είναι περίπου οι ίδιες. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι ένα προϊόν καινούργιο και πολύ δημοφιλές το οποίο το ψάχνουν πολλά άτομα με αποτέλεσμα ο μεγάλος ανταγωνισμός να μην αφήνει περιθώρια υπέρογκου κέρδους.

Αγοράζοντας ένα  iPhone8 ή iPhone8 Plus θα πρέπει να έχετε υπόψιν πως κάνετε μια σωστή επένδυση για το μέλλον. Διάφορα οικονομικά μοντέλα που υπάρχουν παραπλήσια του αυθεντικού δεν μπορούν να φτάσουν τη λειτουργικότητα, το design και τη χρηστικότητα του πρωτοπόρου iPhone. Η προσιτή τιμή του ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτά που προσφέρει και μάλιστα για όσους λατρεύουν τα gadgets θα πρέπει να το έχουν σίγουρα στη συλλογή τους.

Καθώς περνάει ο καιρός το iPhone 8 αποδεικνύει κάθε μέρα τις τεράστιες δυνατότητες που έχει και αποτελεί το κατάλληλο δώρο για τους φανατικούς του είδους. Οι κριτικές που γράφονται για αυτό αλλά και οι χιλιάδες χρήστες του είναι σίγουρο πως δεν έχουν μετανιώσει ούτε για μια στιγμή την αγορά αυτού του μοντέλου στην αρχική του τιμή. Εσείς ακόμη να το αποκτήσετε;