Συσκευές φορτιστή για iPhone 8 & iPhone 8 Plus

Για το καινούργιο iPhone 8 και iPhone 8 Plus της Apple η φόρτιση είναι παιχνίδι. Αφήστε το να φορτίσει στη βάση του ασύρματ ου φορτιστή για όσο χρειάζεται και ξενοιάστε από τα καλώδια. Και όλα αυτά γίνονται πραγματικότητα χάρη στην επιφάνειά του που είναι λαξεμένη από γυαλί και επιτρέπει τη χρήση του ασύρματου φορτιστή. Η πρωτότυπη αυτή ιδέα του δημιουργού είναι που επιτρέπει να γίνεται η φόρτιση χωρίς τη χρήση φορτιστή. Απλά συνδέεται τη βάση φόρτισης σε μια θύρα USB τοποθετείτε πάνω της το κινητό και αυτό ήταν!!

Τη βάση φόρτισης θα τη βρείτε σε ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε Αθήνα, Ιωάννινα, Βόλο, Λάρισα, Πάτρα, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Νέα Ιωνία και Ρέθυμνο. Θα βρείτε τον ασύρματο φορτιστή στα βασικά χρώματα που υπάρχει το κινητό ασημί, γκρι – μαύρο και ροζ – χρυσό αλλά και σε πολλά άλλα. Εκτός από τους αυθεντικούς φορτιστές της Apple κυκλοφορούν και οι από άλλες εταιρείες, εμείς όμως πάντα προτιμάμε τα original προϊόντα για να έχουν τη μέγιστη απόδοση.

Πλέον τα πιο πολλά καλά ξενοδοχεία, εστιατόρια αλλά και τα μεγάλα αεροδρόμια διαθέτουν βάσεις φόρτισης και έτσι μπορείτε να φορτίσετε το smartphone σας απλά, γρήγορα και χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε για πρίζες. Βέβαια όσοι δεν θέλουν να προμηθευτούν την καινούριο ασύρματο φορτιστή μπορούν πάντα να χρησιμοποιήσουν τη USB θύρα του υπολογιστή ή μια USB πρίζα.

Similar Posts