Θήκες για iPhone 8 και iPhone 8 Plus

Οι θήκες είναι ένα αξεσουάρ το οποίο πολλοί θεωρούν απαραίτητο τόσο για να προστατεύσουν το  Το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus από χτύπημα ή κάποιο πέσιμο αλλά και για να δώσουν μια άλλη διάσταση στο χρώμα του. Το κόστος μιας αυθεντικής θήκης της Apple δεν είναι μεγάλο, στην αγορά όμως κυκλοφορούν θήκες και άλλως εταιρειών. Η σύσταση της εταιρείας είναι να χρησιμοποιείται πάντα τα αυθεντικά προϊόντα για το iPhone 8 σας.

 

Αγοράζοντας τις αυθεντικές θήκες της Apple για το iPhone8 και το iPhone8 Plus ξέρετε πως αυτές θα ταιριάζουν γάντι στο smartphone σας, πως το κινητό δεν θα χάνει την αίσθησή του ενώ θα λειτουργούν τέλεια η κάμερα και η αναγνώριση αποτυπώματος. Οι θήκες που θα βρείτε σε καταστήματα κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα κόκκινο, μπλε, ροζ, φούξια, λευκό μαύρο, μπορντώ, γαλάζιο αλλά και σε δύο διαφορετικά υλικά: δέρμα και σιλικόνη.

Κόστος θηκών

Η τιμή της θήκης για το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus είναι ανάλογη και του υλικού κατασκευής με τις δερμάτινες να είναι λίγο πιο ακριβές από τις θήκες σιλικόνης. Σίγουρα πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να αποκτήσουν φθηνά μια θήκη της Apple για το iPhone8, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό μιας και τα προϊόντα της εταιρείας είναι πρωτοποριακά και τεχνολογικά εξελιγμένα ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν λειτουργικότητα και αξιοπιστία.

 

 

Similar Posts