Σπασμένη οθόνη σε κινητό iPhone8

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι του iPhone 8 και του iPhone 8 Plus είναι η σπασμένη ή ραγισμένη οθόνη. Μια χαλασμένη οθόνη μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην οθόνη αφής touchscreen του smartphone κινητού σας και όχι μονο. Το κόστος της αντικατάστασης δεν είναι μεγάλο και αν οφείλεται σε εργοστασιακό ελάττωμα η αντικατάσταση καλύπτεται από την εγγύηση.

Όμως η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές για τη ραγισμένη ή σπασμένη οθόνη ευθύνεται ο χρήστης. Μία λάθος κίνηση και το  iPhone8 μπορεί να βρεθεί πεσμένο στο έδαφος και σπασμένο. Η μια λύση για να αλλάξετε την οθόνη σας είναι να την στείλετε στην Αpple και αφού γίνει εκεί ο απαραίτητος έλεγχος η εταιρεία να προχωρήσει σε αντικατάσταση με μια καινούρια αυθεντική οθόνη  iPhone 8 ή  iPhone 8 Plus.

Εναλλακτικά υπάρχουν και στην Ελλάδα εταιρείες που αναλαμβάνουν την αλλαγή οθόνης για το  iPhone8 σας σε καλές τιμές. Μερικές μικρές συμβουλές για να επιλέξετε ένα καλό εργαστήριο είναι οι παρακάτω:

  • χρήση των αυθεντικών προϊόντων της Apple για iPhone8 και το iPhone8 Plus
  • διαγνωστικός έλεγχος
  • σωστά εξοπλισμένο εργαστήριο

 

Αλλαγή οθόνης δεν απαιτείται μόνο εάν αυτή είναι σπασμένη ή ραγισμένη. Μπορεί να σας παρουσιαστεί ένα από τα παρακάτω προβλήματα όπως νεκρό σημείο, μη απόκριση της οθόνης αφής, κάθετες ή οριζόντιες γραμμές, άνοιγμα εφαρμογών χωρίς να τις έχετε επιλέξει, μαύρη ή λευκή οθόνη κ.α. Πριν αλλάξετε την οθόνη σας έχετε στο μυαλό σας όλα τα παραπάνω για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων και πληρώσετε ακριβά μια φθηνή οθόνη.

 

Άνοιγμα οθόνης iPhone8 και αλλαγή

Similar Posts